HTML

ladamus

Friss topikok

  • Dr. Kovács Tibor: A karéla, balzsamkörte, kesrű dinnye, keserű uborka a vércukorszintre van hatással, minden cukorbe... (2018.02.08. 13:10) London 1.
  • Feldin: létező, bár címet elfelejtő és vidéken tartózkodás okán rss olvasót meg nem nyitó olvasó az egyik. (2011.08.01. 22:36) Stevenage 1.
  • Feldin: Léteznek. Örömmel olvassák. (2011.01.08. 00:08) Karácsony 2010 - keresztény szemmel
  • ladamus: Kimaradt, hogy, bár számomra a fő attrakció a felirat volt, azért meglehetősen sok időt sikerült e... (2010.08.12. 01:51) Dzsunagadh es Girnar
  • ladamus: @Feldin: Persze. De sajna sok mindent nem lehet. Vagy a hely olyan, vagy a helyzet. Azert igyexem. (2010.07.13. 12:44) Szúrat

Linkblog

 Az esemény utolsó napja volt a mai. Délelőtt kissé más csoportbeosztásban dolgoztunk, ami igen előnyösnek bizonyult, mert a vizsgázók tömegétől elválasztva egy kb. 20 fős ZNKR csoportba kerültem, ahol két 7. danos tanár segített, javítgatott bennünket mintegy két és fél órán keresztül. Meglehetős intenzív élmény volt, jó sok útravalót kaptunk. Délután vizsgák voltak, amiket meg is néztünk, s mind a látottak, mind az eredmények vegyes érzelmekkel töltöttek el. Búcsút vettünk a tanároktól és a kedves ismerősöktől, majd kiléptünk az angol kánikulába: verőfényes napsütés, 24-26 fok. Visszavonat Welwynbe, majd becsomagolódtunk Ági nagyon aranyos de nem túl nagy autójába és annak szintúgy aranyos gazdája elfuvarozott minket a lutoni repülőtérre, majd engem még a vasútállomásra is, hogy végül visszavonatozva Hendonba londoni kiindulási pontomra térjek vissza, a többiek pedig megindultak a Viccair budapesti járata felé. Jó utat nekik! 

 

A BKA szeminárium véget ért. Konklúzió nincs, az élmények még jócskán forronganak bennem. Az biztos, hogy ilyen eseményen érdemes részt venni mindenkinek, aki csak tud!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ladamus.blog.hu/api/trackback/id/tr873121253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása