HTML

ladamus

Friss topikok

  • Dr. Kovács Tibor: A karéla, balzsamkörte, kesrű dinnye, keserű uborka a vércukorszintre van hatással, minden cukorbe... (2018.02.08. 13:10) London 1.
  • Feldin: létező, bár címet elfelejtő és vidéken tartózkodás okán rss olvasót meg nem nyitó olvasó az egyik. (2011.08.01. 22:36) Stevenage 1.
  • Feldin: Léteznek. Örömmel olvassák. (2011.01.08. 00:08) Karácsony 2010 - keresztény szemmel
  • ladamus: Kimaradt, hogy, bár számomra a fő attrakció a felirat volt, azért meglehetősen sok időt sikerült e... (2010.08.12. 01:51) Dzsunagadh es Girnar
  • ladamus: @Feldin: Persze. De sajna sok mindent nem lehet. Vagy a hely olyan, vagy a helyzet. Azert igyexem. (2010.07.13. 12:44) Szúrat

Linkblog

12.
augusztus

Itthon

ladamus  |  Szólj hozzá!

Hazaértem.  Bizonyos szempontból tényleg. Más szempontból azonban talán egy utazás kezdetén vagyok. Visszatértem a régi életembe és mégsem tértem vissza. Az 1500 indiai képet nézegetve az egész annyira meseszerű, mintha meg sem történt volna. Ez India. Amikor ott van az ember akkor nemcsak valóságos, de valósága szinte agyonnyom. Amikor viszont nincs ott, akkor a valóság is mesésnek tűnik. 

Mindenesetre két szerény válogatást feltettem a világhálóra:
http://picasaweb.google.hu/loradam/India_2010_1#
http://picasaweb.google.hu/loradam/India_2010_2#

Nem gondolom, hogy India miatt van, talán inkább a távol töltött idő és a távolság miatt, de hazatérve kicsit másként látom az életem. Azt hiszem, hogy ez az Út, az úton járás következménye talán. Néha jó eltávolodni saját mindennapi életünktől, hogy visszatérve mindent és mindenkit új fényben lássunk, hogy a körülöttünk levő emberek értékeit újra felfedezhessük, és új értékeket, új szépségeket lássunk meg azokban, akik talán ott voltak már egy ideje, de nem érdekeltek különösebben. Utazni jó. Az úton járni jó. Hazatérni jó.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ladamus.blog.hu/api/trackback/id/tr202216056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása